Καλέστε μας τώρα!
210 5142424 - 22940 91360
693 2215 720

Υπηρεσίες

ΕΚΚΕΝΩΣΕΙΣ BΟΘΡΩΝ

Η εταιρεία μας προσφέρει υπηρεσίες όσων αφορά στην εκκένωση του βόθρου του σπιτιού ή της επιχείρησής σας από λύματα και ακάθαρτα ύδατα αναλαμβάνοντας πλήρως τον καθαρισμό και το πλύσιμό του.

Με τα 6 σύγχρονα, άριστα τεχνολογικά, βυτία μας που διαθέτουν αντλίες υψηλής απόδοσης αναλαμβάνουμε την άντληση ακάθαρτων υδάτων την μεταφορά τους και τελικά την εκκένωση του βόθρου σας.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΓΩΓΩΝ – ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΩΝ

Με το σύγχρονο εξοπλισμό οχημάτων υδροβολής που διαθέτει η εταιρεία μας έχουμε την δυνατότητα να καλύψουμε όλες τις περιπτώσεις αποφράξεων ανάλογα με τις ανάγκες σας από απλή απόφραξη μέχρι καθάρισμα 100% όλου του δικτύου σας.

Αναλαμβάνουμε γενικές αποφράξεις όλων των ειδών αποχετεύσεων και αποφράξεις από σωλήνα Φ32 έως Φ300 προσφέροντας μόνιμη λύση στα προβλήματα αποχέτευσης του σπιτιού ή της επιχείρησής σας.

ΚΟΠΗ ΡΙΖΩΝ

Η εισχώρηση ριζών σε αγωγούς αποχέτευσης από τυχόν κενά που δημιουργούνται στις ενώσεις των αγωγών είναι ένα σύνηθες φαινόμενο το οποίο εμφανίζεται σε πολλές περιπτώσεις σπιτιών ή και επιχειρήσεων.

Χρησιμοποιώντας ελατήρια – ριζοκόπτες τελευταίας τεχνολογίας με ειδικές κοπτικές κεφαλές η οποίες έχουν την δυνατότητα να μπαίνουν μέσα στον αγωγό το έμπειρο προσωπικό μας σας βοηθά σε οποιοδήποτε πρόβλημα προκύψει σε σχέση με την κοπή ριζών που εμποδίζουν την λειτουργία της αποχέτευσής σας.

ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΔΙΚΤΥΟΥ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ

Αναλαμβάνουμε με πλήρη υπευθυνότητα την μηνιαία συντήρηση του δικτύου αποχέτευσης της οικίας ή της επιχείρησής σας προσφέροντας σας έτσι την ασφάλεια που μπορεί να προκαλέσει ένα πρόβλημα στους αγωγούς για παράδειγμα όταν δεν εντοπιστεί την κατάλληλη στιγμή.

Τα ειδικά μηχανήματά μας μπορούν να εισέρχονται περιμετρικά ,χωρίς να υπάρχει κίνδυνος καταστροφής, στις σωληνώσεις της αποχέτευσής σας και γρήγορα να τις αποφράζουν από αντικείμενα που τυχαία βρέθηκαν εκεί , πουρί, ρίζες δένδρων κ.α.

Οι σύμβουλοί μας επιμένουν στη συντήρηση του δικτύου αποχέτευσής σας καθώς με αυτό τον τρόπο μπορείτε να απαλλαγείτε από μελλοντικά μεγαλύτερα προβλήματα.

Επίσης αναλαμβάνουμε αποφράξεις εντός διαμμερισμάτων ή κατοικιών όπως η απόφραξη βουλωμένης λεκάνης από απροσεξία ή κακή χρήση των ενοίκων. Η απόφραξη σιφωνιών και νιπτήρων μπάνιου ή η απόφραξη νεροχυτών κουζίνας. Η εταιρεία μας δίνει λύση σε μικρά καθημερινά προβλήματα που μπορούν να σας φέρουν αναστάτωση, με τον πιο γρήγορο και αποτελεσματικό τρόπο.

ΑΝΤΙΠΛΗΜΜΥΡΙΚΗ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ

Ο προληπτικός έλεγχος των εγκαταστάσεων του σπιτιού ή της επιχείρησής σας όσων αφορά στα όμβρια ύδατα είναι πάντα πολύ σημαντικός για την καλή λειτουργία των σωληνώσεων.

Η εταιρεία μας προσφέρει υπηρεσίες αντιπλημμυρικής συντήρησης ελέγχοντας σε τακτά χρονικά διαστήματα εφόσον ο πελάτης το επιθυμεί τις σωληνώσεις για τυχόν αστοχίες υλικών , διαρροές ή φθορές προλαμβάνοντας μελλοντικά σοβαρά προβλήματα που θα μπορούσαν να προκαλέσουν πλημμύρες.

Οι προσιτές σε όλους τιμές μας είναι το πρώτο κίνητρο για να ξεκινήσετε στο χώρο σας τις υπηρεσίες αντιπλημμυρικής συντήρησης που προσφέρουμε και να εξοικονομήσετε χρήματα.

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΣΤΕΓΑΝΩΝ ΒΟΘΡΩΝ – ΑΝΤΛΙΟΣΤΑΣΙΩΝ

Η διαδικασία ελέγχου θα πρέπει να έχει προηγηθεί του καθαρισμού καθώς δεν μπορούμε να επέμβουμε στην απορροφητικότητα του βόθρου.

Με τα τελευταίας τεχνολογίας οχήματα υδροβολής που η εταιρεία μας έχει στην ιδιοκτησία της σας παρέχουμε υπηρεσίες καθαρισμού στεγανών βόθρων και αντλιοστασίων.

Ο καθαρισμός γίνεται αρχικά με άντληση υγρών και στερεών αποβλήτων και κατόπιν με πλύσιμο με υψηλής πίεσης νερό. Με την εμπειρία μας παρέχουμε τον πλήρη καθαρισμό του δικτύου σας χωρίς να προκαλούμε φθορές στο χώρο σας.

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ – ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΒΙΟΛΟΓΙΚΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ

Όλοι γνωρίζουμε πως τα λύματα του σπιτιού μας περιλαμβάνουν ζωντανούς μικροοργανισμούς , οργανικά υλικά και ανόργανες ενώσεις. Η επιστήμη της βιολογίας μας έχει προσφέρει λύσεις για απολύμανση αυτών των ακάθαρτων υδάτων που δεν βλάπτουν το περιβάλλον και σέβονται τη φύση.

Η εταιρεία μας χρησιμοποιεί αυτές τις οικολογικές μεθόδους κάνοντας ρίψη ενζύμων που δεν περιέχουν καυστικές ουσίες στις σωληνώσεις κι έτσι επαναφέρουν την απορροφητικότητα των βόθρων σε φυσιολογικά επίπεδα. Αυτές οι μέθοδοι είναι ιδανικές για ξενοδοχεία , επιχειρήσεις ταβέρνες και γενικότερα περιπτώσεις όπου τα λύματα υπάρχουν σε μεγάλες ποσότητες.

Τα πλεονεκτήματα των βιολογικών καθαρισμών είναι πολλά το έμπειρο προσωπικό μας γνωρίζει πολύ καλά όλες τις βιολογικές μεθόδους καθαρισμού λυμάτων και βελτίωσης απορροφητικότητας του βόθρου κι έτσι επωφελείστε και οικονομικά λόγω του χαμηλού κόστους των υπηρεσιών μας αλλά και κοινωνικά μιας και συμβάλετε με της επιλογές σας στην προστασία του υπεδάφους και του περιβάλλοντος.

ΑΝΤΛΗΣΕΙΣ ΥΔΑΤΩΝ

Λόγω των ακαθόριστων καιρικών φαινομένων οι πλημμύρες σε περιοχές όπως τα Μεσόγεια (Μαρκόπουλο, Πόρτο Ράφτη, Γέρακας , Παλλήνη, Νέα Μάκρη , Ραφήνα, Μαραθώνας, Αρτέμιδα κ.α.)και τα Βόρεια προάστια (Αγία Παρασκευή , Μαρούσι, Χαλάνδρι , Χολαργός, Νέα Ιωνία κ.α.) έχουν γίνει ένα συνηθισμένο γεγονός. Είναι πολύ πιθανόν μια κατοικία ή μια επιχείρηση να αντιμετωπίσει το πρόβλημα της συσσώρευσης υδάτων στους υπόγειους χώρους τής ή στις αποθήκες ύστερα από μια ισχυρή νεροποντή.

Η εταιρεία μας είναι πάντα στο πλάι των πελατών της προσφέροντας άμεση λύση σε προβλήματα άντλησης υδάτων με την μέγιστη δυνατή ταχύτητα και ασφάλεια ακόμα και στις πιο δύσκολες περιπτώσεις.

Τα υψηλής τεχνολογίας μηχανήματά μας αντλούν νερό από υπόγεια ,γκαράζ, και ανελκυστήρες και προσφέρει σε λίγες ώρες το επιθυμητό αποτέλεσμα στεγνώνοντας μεγάλες επιφάνειες που έχουν πληγεί από την ξαφνική εισροή νερού.

ΕΛΕΓΧΟΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΤΙΚΩΝ ΑΓΩΓΩΝ ΜΕ ΚΑΜΕΡΑ

Η συνεχείς επίβλεψη του δικτύου αποχέτευσής ενός σπιτιού ή μιας επιχείρησης είναι πλέον απαραίτητη. Σύμφωνα με νέους κανονισμούς της Ευρωπαικής ένωσης ,ακριβώς λόγω πιθανής αστοχίας των υλικών κατά την κατασκευή τους αλλά και λόγω φθορών που μπορούν να προκληθούν με το πέρασμα του χρόνου η βιντεοσκόπηση των αγωγών αποχέτευσης είναι κρίσιμη διαδικασία για την καλή λειτουργίας τους.

Ο έλεγχος που προσφέρει η εταιρεία μας γίνεται σύμφωνα με καθορισμένα πρότυπα ασφαλείας μέσω κλειστού κυκλώματος τηλεόρασης που επιθεωρεί εσωτερικά όλους τους αγωγούς. Η μέθοδος μας θα σας ενημερώσει άμεσα για τυχόν αστοχίες υλικών , φθορές , θραύσεις, καταρρεύσεις, εισροές, ρίζες κι έτσι το πρόβλημα θα λυθεί άμεσα και αξιόπιστα το συντομότερο δυνατόν.

Η προληπτική βιντεοσκόπηση των αγωγών μιας αποχέτευσης βοηθά τον ίδιο τον ιδιοκτήτη ενός σπιτιού ή μιας επιχείρησης αφού που μπορεί να τον κάνει να εξοικονομήσει χρήματα προλαβαίνοντας κάποιο μεγαλύτερο πρόβλημα ενώ παράλληλα βοηθά και στην προστασία του περιβάλλοντος αφού προλαβαίνει τις διαρροές βλαβερών, για τον υδροφόρο ορίζοντα, λημμάτων. Μία εφαρμογή των υπηρεσιών μας μπορεί να σας πείσει για τα ευεργετικά αποτελέσματα.

Οι περιοχές που καλύπτουμε είναι:

Ανατολικά και Βόρεια Προάστια

Νέα Μάκρη, Μαραθώνα, Αρτέμιδα, Σπάτα, Πόρτο Ράφτη, Κηφισιά, Βριλίσια, Μελίσσια, Φιλοθέη, Ψυχικό, Παπάγου, Νέα Ιωνία, Μεταμόρφωση, Νέα Φιλαδέλφεια, Νέα Χαλκηδόνα

Νότια Προάστια

Μοσχάτο, Καλλιθέα, Νέα Σμύρνη, Καρέας, Άγιος Δημήτριος, Βύρωνας, Καισαριανή, Ηλιούπολη, Γλυφάδα, Βούλα, Ελληνικό, Βάρη, Βάρκιζα, Ανάβυσσος

Δυτικά Προάστια

Περιστέρι, Ίλιον, Πετρούπολη, Καματερό, Αγίους Αναργύρους, Μενίδι, Θρακομακεδόνες, Αιγάλεω, Χαϊδάρι, Πέραμα, Κορυδαλλός, Μάνδρα, Ελευσίνα Μέγαρα

Με ένα τηλεφώνημα στα γραφεία μας μπορούμε να σας εξυπηρετήσουμε γρήγορα, άμεσα και κυρίως υπεύθυνα.

 

Τα γραφεία μας

Λουτρού 41, Αχαρναί
210 5142424

Λεωφ. Διονύσου, Νέα Μάκρη
2294091360

6932215720

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Βόθρος - Πληροφορίες

Η κατασκευή βόθρου για τη διάθεση των οικιακών λυμάτων επιτρέπεται μόνον, όταν στην περιοχή τού κτιρίου δεν υπάρχει κεντρικό δίκτυο αποχέτευσης για τη σύνδεση μ' αυτό τής αποχέτευσης του σπιτιού...

Μάθετε περισσότερα

Τοποθετήστε σωστά το βόθρο σας

Εάν κάνετε βόθρο και μάλιστα αποροφητικό (σ’ αυτή την περίπτωση σιγουρευτείτε ότι επιτρέπεται), τοποθετείστε τον βόθρο σας στο χαμηλότερο σημείο του οικοπέδου.

Μάθετε περισσότερα