Καλέστε μας τώρα!
210 5142424 - 22940 91360
693 2215 720

Εκκενώσεις Βόθρων - Καπλανίδης

Η Ιστορία μας

Η εταιρεία Καπλανίδης δραστηριοποιείται στο χώρο των εκκενώσεων βόθρων και των αποφράξεων αποχετεύσεων εδώ και τρεις γενεές με αρχή το 1940 όπου ο πρωτοπόρος Καπλανίδης Στέλιος ξεκίνησε την ατομική του επιχείρηση με στόχο την άμεση εξυπηρέτηση των πελατών του. Έως το 1960 λόγω της καλής ποιότητας των υπηρεσιών του και της προτίμησης που έδειξαν οι πελάτες την εξέλιξε αποκτώντας 6 βυτία.

Χτίζοντας σχέσεις εμπιστοσύνης και αξιοπιστίας με το πελατολόγιο του κατάφερε να κληροδοτήσει στα παιδιά του μια επιχείρηση της οποίας ο στόχος είναι η βοήθεια του κοινού και η άμεση εξυπηρέτησή του. Το 1960 λοιπόν η εταιρεία Καπλανίδης περνάει στα χέρια των παιδιών του Στέλιου Καπλανίδη κι αυτά με τον ίδιο ζήλο και την ίδια αφοσίωση συνεχίζουν να εξελίσσουν την επιχείρηση και να την προσαρμόζουν στις αυξημένες απαιτήσεις, της νέας πια εποχής. Πάντα ενημερωμένοι για τα νέα μέσα στο χώρο των εκκενώσεων βόθρων και των αποφράξεων τα μέλη της εταιρείας Καπλανίδης επεκτείνουν την επιχείρηση εμπλουτίζοντας τις υπηρεσίες της με νέα, τεχνολογικά άρτια γκάμα υπηρεσιών.

Το 1990 η επιχείρηση περνάει στα χέρια του εγγονού πλέον Καπλανίδη Στέλιου ο οποίος με φιλότιμες προσπάθειες κρατά την παράδοση των προγόνων του γνωρίζοντας πως οι υπηρεσίες που προσφέρει η επιχείρηση που του κληροδοτήθηκε απαιτεί άριστες γνώσεις αλλά και σεβασμό στο όνομα που δημιούργησαν με τόσο κόπο οι πρόγονοί του.

Η εταιρεία Καπλανίδης δεν έχει μόνο άρτια καταρτισμένο προσωπικό αλλά και όσοι δουλεύουν σ’ αυτή γνωρίζουν πολύ καλά τις απαιτήσεις της σύγχρονης κοινωνίας για σεβασμό στο περιβάλλουν κι έτσι προτείνουν στο πελατολόγιό τους λύσεις που δεν μολύνουν και δεν παρακωλύουν τους κανόνες της φύσης. Σεβόμενοι την προσωπική περιουσία του κάθε πελάτη που έδειξε την προτίμησή του αλλά και την δομή της κάθε εταιρείας – συνεργάτη οι εργαζόμενοι της εταιρείας Καπλανίδης προσφέρουν τις γνώσεις και τις συμβουλές τους αποκτώντας έτσι δεσμούς φιλίας με το πελατολόγιο τους.

Έχοντας πια ένα πλήρη στόλο οχημάτων , τεχνολογικά εξελιγμένα μέσα που σέβονται το περιβάλλον αλλά και άριστη τεχνογνωσία ο Στέλιος Καπλανίδης και οι 10 εργαζόμενοι της επιχείρησης είναι πάντα έτοιμοι να εξυπηρετήσουν κάθε ανάγκη του νοικοκυριού ή της επιχείρησης σας. Οι εκκενώσεις βόθρων , οι αποφράξεις αγωγών και αποχετεύσεων, οι αντλήσεις υδάτων είναι κάποιες από τις υπηρεσίες που προσφέρει η εταιρεία εξασφαλίζοντας την εγγύηση της εργασίας των υπαλλήλων της αλλά και το χαμηλό κόστος των υπηρεσιών της.

Λαμβάνοντας υπ’ όψιν την πολυετή ιστορία αλλά και τις μέχρι τώρα άριστες σχέσεις μεταξύ των πελατών και της εταιρείας ο Στέλιος Καπλανίδης και οι συνεργάτες του συνεχίζουν το έργο τους και είναι πάντα πρόθυμοι να εξυπηρετήσουν οποιαδήποτε ανάγκη σας.

 

Τα γραφεία μας

Λουτρού 41, Αχαρναί
210 5142424

Λεωφ. Διονύσου, Νέα Μάκρη
2294091360

6932215720

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Βόθρος - Πληροφορίες

Η κατασκευή βόθρου για τη διάθεση των οικιακών λυμάτων επιτρέπεται μόνον, όταν στην περιοχή τού κτιρίου δεν υπάρχει κεντρικό δίκτυο αποχέτευσης για τη σύνδεση μ' αυτό τής αποχέτευσης του σπιτιού...

Μάθετε περισσότερα

Τοποθετήστε σωστά το βόθρο σας

Εάν κάνετε βόθρο και μάλιστα αποροφητικό (σ’ αυτή την περίπτωση σιγουρευτείτε ότι επιτρέπεται), τοποθετείστε τον βόθρο σας στο χαμηλότερο σημείο του οικοπέδου.

Μάθετε περισσότερα