Τοποθετήστε το βόθρο σας στη σωστή θέση


Τοποθετήστε τον βόθρο σας στη σωστή θέση …

Εάν κάνετε βόθρο και μάλιστα αποροφητικό (σ’ αυτή την περίπτωση σιγουρευτείτε

ότι επιτρέπεται), τοποθετείστε τον βόθρο σας στο χαμηλότερο σημείο του οικοπέδου.

Μ’ αυτό τον τρόπο τα λύματα του βόθρου σας δεν θα μουλιάζουν τα θεμέλεια της κατασκευής σας ή τα τοιχία του υπογείου σας.

Επίσης θα πρέπει να μην παραλείψετε να σκεφτείτε και τους γείτονές σας. Συμβαίνει μερικές φορές τα λύματά μας να αφήνουν ανεπηρέαστη την δική μας οικοδομή αλλά να εισβάλλουν σε κάποια γειτονική οικοδομή.

Το σημείο αυτό είναι πολύ σημαντικό και δεν θα πρέπει να το παραβλέψετε. Εάν υπάρχει κι ο παραμικρός κίνδυνος τα δικά μας λύμματα να εισβάλλουν σε κάποια γειτονική  κατοικία, ίσως είναι προτιμότερο να κατασκευάσετε σηπτικό βόθρο (δηλ. μη αποροφητικό) παρά να ανακαλύψει ο γείτονάς σας ύστερα από κάποια χρόνια ότι το υπόγειό του  έχει καταστραφεί από δικά σας βοθρολύμματα. Τότε θα χρειαστεί να γίνουν σημαντικά έργα επιδιόρθωσης με πολύ υψηλό κόστος.
Είστε εδώ: Χρήσιμες Συμβουλές Τοποθετήστε το βόθρο σας στη σωστή θέση

Βόθρος – Τι πρέπει να γνωρίζουμε

Η  κατασκευή βόθρου γιά τή διάθεση των οικιακών λυμάτων επιτρέπεται μόνον, όταν στην περιοχή τού κτιρίου δεν υπάρχει κεντρικό δίκτυο αποχέτευσης για τη σύνδεση μ' αυτό τής αποχέτευσης τού σπιτιού 
Περισσότερα...

Τοποθετήστε τον βόθρο σας...

Εάν κάνετε βόθρο και μάλιστα αποροφητικό (σ’ αυτή την περίπτωση σιγουρευτείτε ότι επιτρέπεται), τοποθετείστε τον βόθρο σας στο χαμηλότερο σημείο του οικοπέδου.
Περισσότερα...

Επικοινωνία

ΓΡΑΦΕΙΟ 1ο

ΣΕΡΙΦΟΥ 18  ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ  2105142424

ΓΡΑΦΕΙΟ 2ο

ΔΡΑΜΑΣ 10 ΝΕΑ ΜΑΚΡΗ 2294091360

Email: info@ekkenoseis-vothron.gr

Οι περιοχές που καλύπτουμε είναι:

Νέα Μάκρη, Μαραθώνας, Αρτέμιδα, Σπάτα, Πόρτο Ράφτη, Κηφισιά, Βριλήσσια, Μελίσσια, Φιλοθέη, Ψυχικό, Παπάγου, Νέα Ιωνία, Μεταμόρφωση, Νέα Φιλαδέλφεια, Νέα Χαλκηδόνα, Μοσχάτο, Καλλιθέα, Νέα Σμύρνη, Καρέας, Άγιος Δημήτριος, Βύρωνας, Καισαριανή, Ηλιούπολη, Γλυφάδα, Βούλα, Ελληνικό, Βάρη, Βάρκιζα, Ανάβυσσος, Περιστέρι, Ίλιον, Πετρούπολη, Καματερό, Αγίους Αναργύρους, Μενίδι, Θρακομακεδόνες, Αιγάλεω, Χαϊδάρι, Πέραμα, Κορυδαλλός, Μάνδρα, Ελευσίνα, Μέγαρα.

Με ένα τηλεφώνημα στα γραφεία μας μπορούμε να σας εξυπηρετήσουμε γρήγορα , άμεσα και κυρίως υπεύθυνα.