Καθαρισμός Στεγανών Βόθρων – ΑντλιοστασίωνΣτους στεγανούς βόθρους φροντίζουμε να μη διεισδύουν τα όμβρια ύδατα και γεμίζει γρήγορα ο βόθρος, καθώς επίσης να μη διαρρέουν λύματα προς το περιβάλλον και το μολύνουν.

Η διαδικασία ελέγχου θα πρέπει να έχει προηγηθεί του καθαρισμού καθώς δεν μπορούμε να επέμβουμε στην απορροφητικότητα του βόθρου.

Με τα τελευταίας τεχνολογίας οχήματα υδροβολής που η εταιρεία μας έχει στην ιδιοκτησία της σας παρέχουμε υπηρεσίες καθαρισμού στεγανών βόθρων και αντλιοστασίων.
Ο καθαρισμός γίνεται αρχικά με άντληση υγρών και στερεών αποβλήτων και κατόπιν με πλύσιμο με υψηλής πίεσης νερό. Με την εμπειρία μας παρέχουμε τον πλήρη καθαρισμό του δικτύου σας χωρίς να προκαλούμε φθορές στο χώρο σας.

 
 
 
 
Mε σύνθημα μας την «ευσυνείδητη εργασία» δίνουμε λύσεις με αξιοπιστία και υπευθυνότητα σε οποιοδήποτε πρόβλημα προκύψει στον βόθρο , στην αποχέτευση ή στους αγωγούς του σπιτιού ή της επιχείρησή σας.
  Στέλιος Καπλανίδης

Είστε εδώ: Υπηρεσίες Καθαρισμός Στεγανών Βόθρων – Αντλιοστασίων

Βόθρος – Τι πρέπει να γνωρίζουμε

Η  κατασκευή βόθρου γιά τή διάθεση των οικιακών λυμάτων επιτρέπεται μόνον, όταν στην περιοχή τού κτιρίου δεν υπάρχει κεντρικό δίκτυο αποχέτευσης για τη σύνδεση μ' αυτό τής αποχέτευσης τού σπιτιού 
Περισσότερα...

Τοποθετήστε τον βόθρο σας...

Εάν κάνετε βόθρο και μάλιστα αποροφητικό (σ’ αυτή την περίπτωση σιγουρευτείτε ότι επιτρέπεται), τοποθετείστε τον βόθρο σας στο χαμηλότερο σημείο του οικοπέδου.
Περισσότερα...

Επικοινωνία

ΓΡΑΦΕΙΟ 1ο

ΣΕΡΙΦΟΥ 18  ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ  2105142424

ΓΡΑΦΕΙΟ 2ο

ΔΡΑΜΑΣ 10 ΝΕΑ ΜΑΚΡΗ 2294091360

Email: info@ekkenoseis-vothron.gr

Οι περιοχές που καλύπτουμε είναι:

Νέα Μάκρη, Μαραθώνας, Αρτέμιδα, Σπάτα, Πόρτο Ράφτη, Κηφισιά, Βριλήσσια, Μελίσσια, Φιλοθέη, Ψυχικό, Παπάγου, Νέα Ιωνία, Μεταμόρφωση, Νέα Φιλαδέλφεια, Νέα Χαλκηδόνα, Μοσχάτο, Καλλιθέα, Νέα Σμύρνη, Καρέας, Άγιος Δημήτριος, Βύρωνας, Καισαριανή, Ηλιούπολη, Γλυφάδα, Βούλα, Ελληνικό, Βάρη, Βάρκιζα, Ανάβυσσος, Περιστέρι, Ίλιον, Πετρούπολη, Καματερό, Αγίους Αναργύρους, Μενίδι, Θρακομακεδόνες, Αιγάλεω, Χαϊδάρι, Πέραμα, Κορυδαλλός, Μάνδρα, Ελευσίνα, Μέγαρα.

Με ένα τηλεφώνημα στα γραφεία μας μπορούμε να σας εξυπηρετήσουμε γρήγορα , άμεσα και κυρίως υπεύθυνα.